Pau Riba Cau de Fans

PUGEU A LA BARCA QUE NAUFRAGAREM...

"SALVADOR", UNA MORTALLA DE LUXE PER UN PRODUCTE DE MISÈRIA

pauribacaudfans | 02 Octubre, 2006 11:11

Nosaltres, testimonis directes de l'època en que tracta la pel·lícula "Salvador",ex-membres del MIL, OLLA i GARI, davant de la indignitat que representaper a tots i totes nosaltres l'exhibició de l'esmentat film manifestem:

1. Que aquesta no és la història política d'en Salvador Puig Antich ni la dels seus companys de lluita, perquè amaga deliberadament la història de subversió revolucionària contra el capitalisme, sense la qual, la vida i la mort d’en Salvador no tenen cap sentit.

2. Denunciem aquesta pel·lícula com un nou producte desinformador i falsificador de la realitat en la que Puig Antich és mitificat com un lluitador per les llibertats democràtiques, basada en la novel·la “Compte Enrera” de Francesc Escribano, on es barreja intel·ligentment l’art de la manipulació i tergiversació dels fets amb intencionades ocultacions i mentides.

3. Denunciem aquest film com un producte de ficció consumista, en la que la tràgica mort d’en Salvador Puig Antich s’aprofita per fer-ne un gran espectacle morbós, extremadament dramàtic, amb la finalitat de treure’n profitosos rèdits econòmics.

4. Denunciem la gran rellevància que se li donen a anècdotes intranscendents a fi de desfigurar i menystenir el caràcter anticapitalista i autònom del MIL, compartit amb la classe obrera més combativa, la qual és ignorada olímpicament en el film.

5. Insistim en la denuncia de l’ocultació dels fets històrico-socials i del moviment obrer d’on neix i es desenvolupa el MIL, així com de les seves aportacions revolucionàries, que obriren pas d’entre d’altres a l’autogestió, l’assemblearisme, l’autoorganització, l’antiautoritarisme i l’anti-militantisme.

6. Denunciem el clar missatge reaccionari i de moral i valors dominants burgesos que respira el film, contradits a les idees i a la manera de sentir i viure d’en Salvador.

7. I denunciem de forma contundent que en aquest estadi intensiu de la economia capitalista (creixement quantitatiu i qualitatiu sobre una base tècnica complexa i en constant renovació), i essencialment en allò que respecta a la vida quotidiana dels ciutadans i assalariats és, cada cop més, dirigida i controlada pels diferents poders. En aquest sentit, el missatge que es desprèn de la pel·lícula té una clara intencionalitat política en el moment actual: impedir la radicalització dels moviments alternatius mitjançant la suposada deriva del MIL i la dramàtica mort d’en Salvador... “L’enfrontament total al sistema no val la pena”.

8. Per últim denunciem també el silenci que mantenen els mitjans de comunicació i especialment l’esmentada pel·lícula sobre la situació de Jean Marc Rouillan, ex-membre del MIL i ex-company de Puig Antich, empresonat encara a França, desprès d’haver complert la condemna, amb qui ens solidaritzem i exigim la seva llibertat immediata, juntament amb els altres companys d’Action Directe.

MIL Societat Anònima

Comentaris

EL PAJE

¡¡73-74!!

EL PAJE | 18/12/2006, 19:36

Coño, Framuss, esas canciones debian ser publicadas. Ya ves: el sisa ha sacado unas maquetas y un directo con los Melodrama cuando la cinta sonaba a culo, pero después de limpiezas y restauraciones varias se escuchan bastante decente. Muy bien no, pero bueno, al menos no se han perdido y es plenamente disfrutable).

framuss

velles cançons mai gravadas

framuss | 09/10/2006, 22:02

Perque mai s'ha gravat la millor epoca del PAU (per mi)que era quant anava amb el Xavier Riba, Pau Casares, Eduard Altaba etc...
i el repertori estava format per les cançons: Raquel Amor, Sant Pere de la cullera, La princesa del bosc; Janalluna, ocella lluna.
tinc un k7 gravat amb un phillips cutre. i encara dona gust escoltar-ho malgrat el so pesim.
estic parlant dels llunyans 73 o 74?
no les gravarà mai? s'han de perdre per sempre?
A més a més de remasteritzar, reeditar o el que sigui quer es faci amb el DIOPTRIA. no es podria fer alguna cosa per no perdre aquestes cançons???

Els Hippies fan pudor

hippies al contàiner, si us plau

Els Hippies fan pudor | 04/10/2006, 23:43

per cert, quanta pasta ha cobrat el neojíppie del sr. riba per la seva presència a la pel·lícula? suka riba, suka k la mamella raja!

Pepet

la pel·licula salvador

Pepet | 04/10/2006, 08:41

Gràcies pol rivel per incloure aquest manifest.
Ja està bé de recuperacions del sistema i d'aprofitament descarat d'una veritat que no agrada a gairebé ningú.
On eren els progres predemocràtics (PSUC &Co) abans de l'assassinat? Jo us hi diré: Boicotejant qualsevol iniciativa per evitar el crim.
I ara l'han convertit en un immens negoci. Que hi fa segons quí, sucant i treient-ne profit? Noia de porcelana en plan jevi. Va home va!
Salut

SÓCRATES

Gràcies

SÓCRATES | 02/10/2006, 13:57

Una bona mostra més de com els blogs serveixen per aportar llum a la veritat "oficial".

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb