Pau Riba Cau de Fans

PUGEU A LA BARCA QUE NAUFRAGAREM...

PROPOSTA... I QUE PLOGUIN IDEES

pauribacaudfans | 20 Novembre, 2006 10:02

Bones, Buenas:
Molts esteu aportant reflexions interessants i també materials sonors i/o gràfics que jo ignorava que es poguessin trobar a la xarxa. El que passa és que la única manera de fer aquestes aportacions és mitjançant els Comentaris als articles que jo vaig posant, i que haig de reconoeixer que sovint els comentaris superen, en contingut, a l'article. I vull dir amb això que trobar un enllaç que algú a penjat, o alguna referència de llibre, article, etc., pot resultar a hores d'ara, un xic complicat, precisament ahir, a mi em va costar trobar un enllaç que ens passava en "marramua" del llibre Actors Gramàtics, que finalment no vaig trobar. Per tant, he pensat que obriré, de moment, un apartat a MUSICA I CANÇONS que es dirà Enllaços on hi podeu posar el que us sembli, i una nova categoria que es dirà TEXTOS, on també hi podeu posar enllaços i opinions vostres més extenses. La categoria VIDEOS ja hi és, així que si teniu algun enllaç d'aquesta mena poseu-lo allí.
Una altre manera potser seria no admetre comentaris i si algú te alguna cosa a dir que m'envies un correu i jo penjaria les seves opinions i comentaris en un article el qual s'aniria nodrint de totes les aportacions de la gent.
Es possible que un bloc no sigui la millor eina per a fer el que estem fent, trobo que de vegades hi ha certes limitacions, no sé si seria millor crear una web am la mateixa filosofia (si és que en tenim..) que el Kau, o potser es podria obrir paralelament al bloc un fòrum amb exclusiva "ferum" a perfums Ribalistes, si algú sap com crear un fòrum el convido a prendre la iniciativa, així del bloc podríem eliminar els comentaris i dedicar-nos només a penjar-hi articles de tothom, amb més extensió i profunditat ( no massa profunds, a veure si no els veurem) enllaços, fotografies, etc., i aleshores si que aquest material me'l podríeu enviar a una adreça electrònica i jo m'encarregaria de penjar-ho al bloc d'una manera més correcte.
Que us sembla? De moment deixo els comentaris oberts, ja que les vostres opinions son i seran fonamentals per la bona marxa del Kau, i en tot cas faré el que més amunt us he dit de obrir un parell de noves categories, i si algú te material per aportar, si us plau, poseu-lo en aquestes noves categories. Potser m'he deixat alguna cosa al tinter, ai, vull dir al teclat, així que no us talleu i proposeu noves formules.
Espero que digueu la vostra i queda obert el debat.
Salut.
Pol Riveil 
 
A segueix dues magnífiques fotos que ens envia en "marramua". 

Pau i Mil Simones. Foto: Albert Pijuan.                 Foto: Bellmunt 

Comentaris

pol riveil

A Sonia

pol riveil | 07/01/2007, 10:42

No t'amoinis sonia que ja pots veure que els comentaris no s'han tret d'enlloc, la proposta no era treure els comentaris, si no fer més agil el bloc. Sempre he dit que el bloc el fem tots, i sobre tot tota la gent que entreu i aporteu coses.
Salut.

Sònia

comentaris

Sònia | 07/01/2007, 01:56

No treieu els comentaris si us plau, són allò que espero llegir en acabar els articles, allò que fa créixer la curiositat i enriqueix la matèria...

pol riveil

quita, quita...

pol riveil | 25/11/2006, 14:37

Los comentarios se quedan, no te preocupes, son la sal de la vida del bloc.

paje

comentarios

paje | 25/11/2006, 11:50

No quites los comentarios Pol. asi esta biel

pol riveil

proposta

pol riveil | 20/11/2006, 15:48

Yo tampoco soy partidario de quitar los comentarios, es de lo que se enriquece el bloc. Por tanto creo que lo mejor seria utilizar el metodo que he propuesto, los enlaces los colguais en las categorias; los comentarios yo solo los puedo eliminar, pero no cambiarlos ni moverlos de un sitio a otro.
a veces voy demasiado rapido en hacer las cosas, y he creado un forum en Forumer.com, lo que pasa es que esta todo en ingles y no tengo ni zorra idea, y ahora quisiera eliminarlo pero tampoco encuentro la manera, tu sabes algo en estas lides?
Bueno, entre todos creo que vamos a solucionar este tema.
Salud.

Alejandro

Re: PROPOSTA... I QUE PLOGUIN IDEES

Alejandro | 20/11/2006, 14:28

Yo pienso que quitar los comentarios y todo ese jaleo mejor no porque se tardaría y quedaría lioso. Creo que estaría bien que todos los enlaces que mandáramos los pusieras en música i cançons en otra carpeta, o quizás en enllaços(del menú), pero el bolg me parece que está muy bien hecho. También puedes crear una carpeta para noticias o algo así.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb