Pau Riba Cau de Fans

PUGEU A LA BARCA QUE NAUFRAGAREM...

PROPOSTA

pauribacaudfans | 06 Desembre, 2006 20:54

Darrerament hi ha comentaris que sobrepassen aquesta categoria, vull dir que van més enllà de donar una simple opinió i molts d'ells amb contingut interessant, molta informació i fins i tot aportacions sonores, lletres de cançons, enllaços, etz. Però aquests comentaris només permeten escriure, no es poden fer més atractius ni afegir-hi cap imatge, i per altre banda de vegades son llargs i diria que la lectura es fa un pel pesada. I aquests comentaris que feu, generalment els "Enfangats" habituals, son la sal del Kau, sense ells fora un niu ple de trenyines fosc i buit. Per això voldria proposar que quan tingueu material d'una extensió que superi un simple comentari, me'l feu arribar per correu "electroaccid", amb els enllaços que tingueu i fins i tot imatges, aquestes darreres amb una granrària màxima de 2mb., el bloc només  permet aquesta mida pel que fa a fotografies. Aquest material el posaria, amb la màxima celeritat i ferm compromis, a la categoria que correspongués o bé obriré un nou article signat per la persona que ens el tramet. Espero que trobeu encertada aquesta proposta, i que a partir d'ara, i si no us fa res, utilitzem aquesta formula.
 
Aquest és el correu:
canllavares@gmail.com

Salutacions a tothom.     Pol Riveil

Comentaris

pol riveil

TOTI

pol riveil | 08/12/2006, 20:19

Toti per si sol és una institució, un gran músic, un mestre, però per desgracia nostra, o ves a saber per a qui, els noms que més sonen en el panorama de la música catalana no tenen ni la meitat del talent d'en Toti, d'en Pau i d'altres, aquets altres us els deixo per a vosaltres, a veure quants en surten.

PAU VII

+++++

PAU VII | 08/12/2006, 10:43

Himen deixava el cant Monjo on sublimo "Ovidi" ...... (també en vinil).

PAU VII

Toooootiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

PAU VII | 08/12/2006, 10:29

Que en Pau diu que hi ha cops que se s'ha sentit abduït pels seus músics no ho dic jo, ho ha dit ell i em sembla bé que ho digui i el que jo dic ho dic al Kau de Pau no al Kau de Totis, per aixó no m'agradaría que es malinterpretesin els meus comentaris. Encara que si aixó serveix perque cada vegada que discrepem, ens regalis quelcom semblant com la Xitona de Valencia (moltes felicitats a totes les concepcions, conxis, conxites, xitones, inmas, immas, i un llarg etzètera) donc ja hi signo ara, i em sembla que el mateix dirían els companys "calbs de Caus"

A la meva modesta discografía hi tinc de'n Toti, en vinil, el gat blanc, laia i desdesig. El día que em mori valdran un pastón al museu del di-vi-nil.
I no fá pas gaire vaig trovar un doble CD reeditat amb el gat blanc i Liebeslied al Tall Britànic i me'l vaig comprar. Perque vegis que em gasto la pasta i col·laboro en la dura vida de l'artista.

matriumatras

Re: PROPOSTA

matriumatras | 08/12/2006, 03:04

Si que ho deia pel teu escrit i em sembla que l'he ben entès però no hi ha res per perdonar, no hi ha mosqueig.
Per sort, aquí tothom hi pot dir lliurament la seva i no cal que anem tots a una, és a dir no cal vendre cap moto ni convèncer a ningú de res, la gràcia d'aquestes xerrameques està en expressar el que a un li balla pel tupí i llegir el parer dels altres.

Fa estona que els pocs que reconeixen l'art d'en toti ho solen fer amb expressions semblants a la que acabes de deixar per escrit, és a dir per "la gran aportació que fa a l'obra de'n Pau, així com també va fer amb l'Ovidi i d'altres" i crec que tot això està força bé però...

Ja és hora que se l'hi coneixi i reconeixi la feina pròpia, com a mínim tant o més que la feina per encàrrec, que està mot bé, però...

"el gat blanc" i "libeslied" son dues delícies imprescindibles i mira si n'ha fet de feina fotent un cop d'ull a la seva discografia.

http://www.totisoler.com/Discography/Discography.asp?Lan=Cat

Cert és que algunes etapes de la seva relació amb la música em fiblen més que altres, però ja fa estona que em venen ganes de recomanar els seus discos a tots aquells que només el valoren per la seva feina com a músic de companyia.

Sisplau no t'ho prenguis com una rèplica al teu comentari, diguem que he aprofitat l'avinentesa per deixar anar el que feia temps que volia dir.

PAU VII

qui s'ha carregat en Toti?

PAU VII | 08/12/2006, 02:08

Matriumatras espero que no hagia malinterpretat les meves paraules quan faig esment de'n Toti, crec que amb el que dic no me'l carrego sino a l'inreves, vull donar-li la importancia i la gran aportació que fa a l'obra de'n Pau, així com també va fer amb l'Ovidi i d'altres.
Si ho dius per el que jo dic, et demanaría que tornesis a llegir-te el meu escrit, perque la ultima intenció meva sería desmerèixer en Toti. Si no ho deies per el meu escrit doncs perdonam, perque jo últimament no he vist a ningú altre que parlés de'n Toti.
Bona nit

matriumatras

Re: PROPOSTA

matriumatras | 07/12/2006, 18:32

coño, ahora que dices de l'ars eròtica, mira lo que encontré el otro día, estaba al final de una cinta de un concierto en directo en valencia en febrero del 80, pau estaba solo con su guitarra interpretando el espectáculo "la runa dels castells..." y toti estaba en el mismo festival y se le unió en el bis para hacer el conxita juntos, como en los viejos tiempos, aquí os lo dejo, son más de 9 megas pero creo que os puede apetecer escucharlo:

http://www.mediafire.com/?9mfmmftmz3w

y así de paso me quito la espinita por ese comentario que no se quien hacía el otro dia cargandose al toti, que me dejó mal sabor de boca y justo después de leerlo subí esta versión al mediafire

el paje

caja dioptria

el paje | 07/12/2006, 18:19

Se me ocurre que en la caja podrian ir como bonus tracks Ars erotica (edit single) y Rosa d ábril nº 2. Y quizá la de Miniatura, porque su sonido va muy en la linea de dioptria. Eso mas lo que se pueda recuperar inédito.
Saludos.

matriumatras

Re: PROPOSTA

matriumatras | 07/12/2006, 17:44

aquí os dejo las imagenes del digipack de la reedición. Sale esta navidad, supongo que ya ha empezado la distribución.

exterior:
http://www.mediafire.com/?fztoen35tzo
interior:
http://www.mediafire.com/?emazjnedwbn

La caja para más adelante, aún no le hemos puesto fecha y todavía estamos discutiendo los contenidos.

Alejandro

Re: PROPOSTA

Alejandro | 07/12/2006, 17:13

Ha estado muy bien lo de Pau Riba de hoy, lo esperaba más largo, pero ha estado bien. No vi la canción entera porque en un momento se me fue la señal de la tele, pero moló como lo cantó( y eso que a mí los villancicos no me van mucho). Y también le vi enseñar el dioptria, tiene buena pinta la edición, por cierto ¿dijo algo de cuándo saldría?
Salut

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb