Pau Riba Cau de Fans

PUGEU A LA BARCA QUE NAUFRAGAREM...

dosMse7

pauribacaudfans | 27 Desembre, 2006 15:15

Ja estem a les acaballes del 2006, i com sempre, trobem el calendari en un estat d’anorèxia el qual ja estem acostumats, que d’altre banda no ens hauria d’estranyar gens. Tal com està el pati mundial és comprensible que el 2006 arribi a aquestes dates a un preocupant aprimament, ha anat  desprenent-se dels dies, setmanes i mesos amb un desmenjament provocat per les crisis gairebé generals, pels estropells, estralls i una corrua de despropòsits que només l’home pot arribar a perpetrar.  ¿Com pot engreixar-se un Any davant del panorama que dia darrera dia ha hagut  de suportar? L’any ha perdut la gana paulatinament, deprimint-se i aprimant-se, fins arribar a quedar-se tan sols amb el nas, inspirant feixugament el darrer alè, i convertint-se en l’Home dels Nassos, que el darrer dia de l’any la canalla cerca pels carrers i places de viles i ciutats, on la dita popular diu que l’home tant buscat aquell dia te tants nassos com dies te l’any. El que no diu la dita és que l’Home dels Nassos és pràcticament impossible de veure’l, de tant i tant prim com s’ha quedat, de tant i tant trist que vaga com ànima en pena, desmenjat, despullat, desnodrit, cansat, acabat...esperant que soni la darrera campanada que el relegui al descans altrament tan merescut, oblidat per gairebé tothom que en aquells moments estan donant la benvinguda al nou any, que es presenta pletòric de bones intencions, grassonet i molsut, ignorant que acabarà igual com el seu predecessor, ja que el pobre, entre tanta alegria i borratxera, entre tanta abraçada i desitjos de felicitat que la gent va repartint a tort i a dret, no sap ben bé el que l’hi espera.

Pol Riveil

 

Comentaris

LaFlorDaurada

Toc! toc! toc! toc!

LaFlorDaurada | 13/01/2007, 11:31

Eiiiiiii!!!!!!!
Que no hi ha nigú????????????
On s'ha ficat la gent????????
Es nota que ja heu deixat de tenir poca feina, eh???

Alejandro

Re: dosMse7

Alejandro | 02/01/2007, 10:46

Muchas gracias, Paje. Después del concierto dicen que salió deixa'm en Pau, ¿qué tal estuvo?
Salut

el paje

màquina! funciona pero no tanto

el paje | 02/01/2007, 10:16

Pues si, Alejandro, resulta que los de wah wah van y te ponen el mismo folleto en un disco y en el otro.
FELIZ 2007 a TODOS. A VER SI ESTE AÑO ES BUENO.

Alejandro

Re: dosMse7

Alejandro | 01/01/2007, 21:46

Gracias Tiuric, pero ¿ese libreto y ese poster son los mismos que los que vienen en el funciona?
Feliz año nuevo

tiuric

Dioptria

tiuric | 31/12/2006, 16:53

Mañana en TV3 o el C33
Concert de Pau Riba - Homenaje a Dioptria i después la película "deixa'm en pau"

tiuric

Why ?

tiuric | 31/12/2006, 16:52

He leido tu pregunta y me anticipo a responderte. En el Why ? (reedición de Wah Wah) lleva un poster y un libreto explicativo de la historia de Máquina !

Alejandro

Re: dosMse7

Alejandro | 31/12/2006, 14:42

Hola Paje, mira, me he comprado el funciona, tenías razón, está muy bien y lleva un libro y un poster, también me he comprado el why? en vinilo, pero no trae nada dentro y creemos que ha sido un error por parte de la tienda porque creo que debería llevar un insert o algo así, si tú lo tienes ¿me puedes decir qué es exactamente lo que lleva el disco?
Salut

Alejandro

a Pau VII

Alejandro | 31/12/2006, 14:27

no, Pau VII, no dejes de escribir, que nos dejarás solos al Paje, a mí y a Pol, tienes que seguir escribiendo en el kau, aunque no sean bromas y cosas de esas, pero sigue escribiendo, todavía me acuerdo de esa crónica tan buena que hiciste de Pau con la banda dels lladres, sigue escribiendo.
Feliz año nuevo a todos, y que paséis bien la nochevieja.

el paje

A PAU VII

el paje | 30/12/2006, 16:36

Tronquet, QUE NO TE DE LA PAJARA!!! Hablo en serio. Sigue escribiendo PAU VII. Lo digo desconsolado con una gota de pis en el pantalón (siempre la sacudo mal).

Señor del Traje Crema de Cacao

Senyores a ver que passa???

Señor del Traje Crema de Cacao | 30/12/2006, 10:55

Paso que se hagan coñas, pero lo que no soporto es que esto se convierta en un continuo fangar de dimes i diretes que solo conducen a la guarrería solemne, y en horas de público infantil, hablando de penes y de meadas. Vamos hombre hasta ahí podíamos llegar. Habrá de informar a la autoridad competente.

ColicNefritic

A Pau VII

ColicNefritic | 29/12/2006, 20:19

No et posis així home, si marxes trobarem a faltar el teu somriure ¿on dius que t'en vas?¿te'n vas lluny d'aqui? Escoltem, quan arribis a dalt la carena i miris al Cau que has deixat, recorda aquesta bufeta que ara guarda l'orinada que drenada a la ronyonada aviat pixarà. I el record del cau on vas raure no l'esborrarà ni pocasoltada ni paraula assenyada, , el teu front duu la fosca amargada, ja no el solquen pústules ni grans i la samarreta amarada de suada no la rentis ni amb sabó ni amb Dixan. Pensat'ho be, home, no ens deixis tirats al fang, enfangat amb nosaltres, emmerdat fins al coll, que la pluja tot ho renta.

PAU VII (RIP 31-12-06)

Ehh!!! Pitafi

PAU VII (RIP 31-12-06) | 29/12/2006, 17:20

Me'n vaig .... me'n vaig per no tornar .... ja que les meves expectatives no s'han acomplert. Volía donar-li al meu personatge un petit caire d'humor grotesc, tot esperant obtenir una mena de "feed-back" que ens ajudés a passar-ho millor, pero "endeluegoLucas" no has anat a parar al lloc mes adient per aixó. Estic decebut i men vaig ... i vosal3 direu ... i a mi que? Doncs a mi llufa!!!
Un se'n cansa de tius (o ties) que es canvien el nom i intuiexes que son el mateix ... lamarramua, lavioloncel, lamesquineta, lavelladelfonsdelpou, leszenyoretes del kulmaku, elmeuangel o el fill del webmestre es tira un webpet i es rasca el webkul amb gran deleit mentre s'arregla el webpantaló; de gent que s'emprenya perque en klau de konya fas servir la k en comptes de la q, o que et diuen que portes una sobredosi de perfums transnarcisians, en fi, tot una mena de gent que, a la fi, t'acaves dient: i jo que hi foto aquí perdent el temps ... si aquests no están de conya, aquests van seriosament ... A veure qui la diu mes grossa ... a veure qui la te mes llarga ... A veure qui te més material més bó i si us porteu bé us el passo.
El meu personatge se'n adona que el seu temps ja ha pasat, que no es pot ser tan curt de parlar només de'n Pau Riba al kau de Phans i que ademés s'ha de parlar de'n Sisa o de'n Toti com si ells no tinguessin el seu propi Klup de Phans.
Per tot aixó i d'altres circumstàncies us comunico que avui asistirem al trist i desconsolat enterrrrament del Papus PAU VII que juntament amb l'homenet dels nassos, se'n anirà a l'altre barri.
Un cop més seré enganyat
I essent darrer i per sempre més
aquest engany definitiu
serà coixé del més amarg dels desenganys etc, etc.

I si torno renaixent de la meva tristesa no será amb cap nom de Papa, per més fumata! que em foti al cos perqué no em diré pas Pene't XVII o Peneadicte XVII, encara que lo que m'inspira a escriure tot aixó ve del Pene d'es.
Be no us emprenyo més pero al PAU VII ja no el tornareu a llegir mai més, perque marxa emprenyat i decebut.
Si algú volgués despedir-sen aprofiteu i feu-ho a pau-zete@hotmail.com. Compte de correu que vaig crear amb una gran il·lusió per poder fer intercanvi d'idees amb gent afí, pero que amb 4 messos no he sentit la necesitat de passar-li a ningú. (Que hi farem!).
Que tingueu uns bons anys nous, tots millors que el 2006.

P.D.: Paje tu no decaigas y continúa con tus estudios históricos y sigue deleitándolos, de vez en cuando, con alguno de tus maravillosos paseos oníricos, eso si no te dá para escribir un libro, porque joder, de material tienes un huevo y parte del de al lao.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb