Pau Riba Cau de Fans

PUGEU A LA BARCA QUE NAUFRAGAREM...

Gener 007

pauribacaudfans | 13 Gener, 2007 17:23

¿Com va l’estrena  del nou any, fures del Cau? Des de la nostra riba poca cosa sabem de l’altre Riba, esperem que ben aviat ens arribin notícies fresques. Us passo un enllaç musical cap al mediaFire, és el tribut d’en Pau i els Mortimers a Serrat, Balada per un trobador del disc “Per al meu amic”. No tinc res contra els Mortimers, però en aquest tema, pel meu gust, trobo que hi sobren, però és tan sols una opinió personal, espero que l’escolteu i també dieu la vostra. Fins aviat.

Pol Riveil

Pau Riba+deMortimers. Balada per un trobador

http://www.mediafire.com/?1nfjtdmzmxa

Comentaris

xavier

batiste

xavier | 21/12/2007, 08:23

hola alejandro. vols informació sobre ozono? bé, aquset grup va estar fundat per miquel farrero, guitarra sol. i xavier lafarga (ejem, jo), guitarra i veu, amb la col.laboració de antoni artigues, guitarra, i ignasi martí, bateria. jordi hi va entrar de baixista mentre estava fent la mili a lleida. el grup va durar un any i mig i el repertori era, basicament, blues amb estandards de gent com mayall, hendrix, savoy brown, etc. també feiem algun tema de màquina! com why!. malauradament no hi ha cap gravació, només alguna foto. per batiste va ser un respir poder tocar amb aquest grup mentre va durar el calvari de la mili i sempre que ve a lleida ho recorda amb agraiment

pol riveil

PER AL PEPEL

pol riveil | 10/11/2007, 12:34

Ves a ENLLAÇOS MUSICALS, allí hi trobaras els enllaços del Transnarcis, però ho auras de fer una a un: sellecciona l'enllaç, fes copiar i l'enganxes a la barra del navegador, fe "ir" i et portarà al MediaFire, alli te'l pots baixar sense problemes, jo ho he provat i funciona.
Salut.

Pepel

El Transnarcis del MediaFire

Pepel | 08/11/2007, 10:47

He intentat baixar el disc Transnarcis que el jordi havia penjat, pero ja no esta accessible...

Hi ha algu que pot tornar a penjar-lo.

tinc una verssio que hi ha el e-mule pero esta molt carregada de soroll i el so te alts i baixos...

restare eternament agrait

el fill

la nit de nadal

el fill | 29/05/2007, 22:44

un pau supermodern cantant la nit de nadal davant de rosa m. sardà a principis dels 80...

http://www.youtube.com/watch?v=UxBlcT5kSxo

brian the clown

Més Pau

brian the clown | 28/05/2007, 21:26

noia de porcellana (Pascal Comelade)www.mediafire.com/?b1tddllefzl

els colors (Albert Pla)
www.mediafire.com/?cj1png4zmmx

jordi

Transnarcís

jordi | 27/05/2007, 18:33

Aquí hi ha el Transnarcís:

01-El Gladiol
http://www.mediafire.com/?dghcyebdjz9

02- El Clavell
http://www.mediafire.com/?dy1m4hipdni

03-El Gessamí
http://www.mediafire.com/?0imm0zu1ync

04-El Panical
http://www.mediafire.com/?4yvhmmie511

05-El Narcís
http://www.mediafire.com/?aemmuv0zynn

06-El Nenúfar
http://www.mediafire.com/?cj2xrib0fst

07-El Crisantem
http://www.mediafire.com/?93wd2jmjyzx

08-Transpassar
http://www.mediafire.com/?16mmeyjzxdi

09-Els Gegants d'Europa
http://www.mediafire.com/?9t2jdwxnz9f

10-A Fer Non-Non
http://www.mediafire.com/?8glmuwxmyns

11-Nuún
http://www.mediafire.com/?aw3wzzmgggg

12-(Ànsia de l'Infància)
http://www.mediafire.com/?4tjmwlzzomb

13-(Adéu)
http://www.mediafire.com/?4xtgmt9izwe

Els temes 12 i 13 em sembla que no tenen títol, jo els n’hi he posat per entendre’m-hi.

També m’he pres la llibertat de fer entenedor el tema 12, el poso per si algú li interessa.

14-(Ànsia de l'Infància)-Per entendre'ns
http://www.mediafire.com/?1nowmm9nc2m

Espero que ho disfruteu.

jordi

Rosa Marchita

jordi | 26/05/2007, 09:50

ja he vist que això funciona, aqui hi ha Rosa Marchita:
http://www.mediafire.com/?2ngonnk4woc

pol riveil

Transnarcis pel Jordi

pol riveil | 21/05/2007, 21:24

Un cop a Musica i Cançons has de fer clic a "Enllaços musicals", allí haguessis trobat el Trans...però ja veig que l'Alejandro t'ho ha posat en un comentari...és possible que el bloc sigui un garbuix,però voltant voltant pots trobar més coses.
Salut.

Alejandro

Re: Gener 007

Alejandro | 21/05/2007, 20:32

Hola Jordi. mira, la maqueta está aquí: maqueta flors
el gessamí:
http://www.mediafire.com/?6mnynm0my3j

el panical:
http://www.mediafire.com/?dnqytmyjmwd

el narcís:
http://www.mediafire.com/?ayz0jmwmmzi

el clavell:
http://www.mediafire.com/?fzrx4iw2gom

el gladiol:
http://www.mediafire.com/?dzyqxzintjz

fragment del nenúfar amb comentaris de fons cap al final:
http://www.mediafire.com/?2zw1z2eynmn

Muchas gracias por todo, pero me encantaría que colgaras las canciones aquí, mi ordenador se jodió y no puedo usar emule. utiliza www.mediafire.com para subir las canciones. podrías subir aquí las del transnarcís, el asesinato, la lluna robada y la rosa marchita. Ya me dirás si te gustan las maquetas. Si alguno ya ha descargado esto por emule y jordi no sabe usar mediafire estaría bien que lo cuelgue. A ver si me puedes pasar la rosa marchita. cuando el emule me funcionaba conocía la existencia de esa canción pero no la encontré.

Salut.

jordi

Transnarcís

jordi | 21/05/2007, 19:29

Hola de nou, ja he posat el Transnarcís a l'Incoming de l'emule, fent servir aquest programa l'haurieu de poder trobar.
Hi he afegit 2 temes, dels 3 que van fer, a l'actuació a Madrid l'any 83: Lluna Robada i Asesinato. Entre aquests dos van tocar Perla de Malaventura, però amb la guit d'el Pau tan desafinada que no m'he atrevit a posar-lo.

Pol, gràcies per mantenir aquest bloc.
Continuaré buscant la cinta del Frare Pare, en vaig fer còpia a algún amic, ja sortirà. tampoc amb bon sò, però em sembla que es podia escoltar.

Alejandro, no trobo la maqueta que dius, he anat a música i cançons i no ho he trobat.
Si hi ha alguna altre manera de trobar-ho, m’agradaría molt escoltar-ho. merci.
Dius que t’agradaría sentir el Pau en castellà, hi ha un tema (Rosa Marchita) que va gravar per a una pel.lícula, que no recordo el nom, però es deu poder trobar a la música del film. Algú deu saber de quina peli es tracta, si convé em puc informar. Si t’interessa jo la tinc en cinta (no massa bona qualitat) i puc mirar de passarte-la.

Alejandro

Re: Gener 007

Alejandro | 15/05/2007, 12:29

Hola jordi, bienvenido al kau. Muchas gracias por tus aportaciones. Me encantaría oír a Pau en castellano, encima esa canción mola, y nunca he oído a Pau cantar en castellano. Ese transnarcís debe ser interesante oírlo. Si te gusta el transnarcís te recomiendo que te descargues una maqueta que tenemos aquí colgada grabada en casa de mª del Mar Bonet en la que solo estaba Pau a la guitarra cantando 5 de las canciones de flores completas y un trozo del nenúfar, es precioso. Una pena que hayas perdido el frarepare, yo he oído una versión con flautas y todo pero está con una calidad pésima de sonido. Esa versión de Pau cantándola solo a la guitarra debe ser bonita, si alguien la tiene esperemos que la comparta con nosotros.

Salut

pol riveil

pel Jordi

pol riveil | 14/05/2007, 22:18

Jo tinc el Frare Pare, però el so és molt però que molt deficient, puc mirar de passartel. Per a penjar musica està molt be el MediaFire, aqui es fa servir molt. Gracies per les teves aportacions, ja veus que el Cau està força ensopit, jo, com a administrador en dec tenir certa responsabilitat, però la veritat és que poca cosa en sabem d'en Pau, i sense coses noves el bloc queda molt aturadet.
Salut.

Jordi

Transnarcís

Jordi | 14/05/2007, 21:49

Hola a tothom,
Es la 1º vegada que entro i he trobat unes preguntes de l'Isabel respecte al Transnarcís, no sé si haurà trobat res (això era al gener).

Estic acabant de passar a digital una cinta de cassette amb el Transnarcís !!SENSE VENIR DE LA PREMSA!! o sigui la cinta és còpia del master, no del disc.
Haureu observat que el disc és bastant defectuos pel que fa a la qualitat de sò. Segons tinc entès, al voler fer el vinil de color no van trobar qui els ho fes i van acabar havent-lo de premsar el Pau i cia, (corregiu-me si m'equivoco).
Total, que vaig arribar a aconseguir una cinta del Pau amb el Transnarcís copiat del master, i vaig descobrir instruments, veus, i matisos mil que en el disc no hi son.
Al venir de cassette hi ha una mica de soroll de fons, però tot i així sona molt millor que el disc.

Transnarcís és, per mi, el millor disc del Pau després de Dioptria, i potser el mes ric musicalment de la seva discografía, també el més poètic del Pau es troba en les lletres.
(Per cert, no puc evitar riure cada vegada que sento "el meu cor pigà un rebrinc", . . es increíble el Pau)

Si tot va bé, d'aquí uns dies, aquest Transnarcís el penjaré a la xarxa perque en gaudexi tothom, si algú sap si es pot penjar aquí mateix, que m’ho expliqui, jo no sé com fer-ho.

També hi penjaré una versió de l’Assassinat en castellà, d’una actuació al pavellón de deportes del Real Madrid l’any 83, molt millor que la del disc dur. això si, gravat de la radio, mono, etc, però val la pena.

Per últim, algú sap com es pot aconseguir el Frare Pare?, la tenia gravada de la radio però em sembla que l’he perdut, era una versió gravada a casa, el Pau amb la guitarra, una cançó bellíssima.

Isabel

Em refereixo al Transnarcís

Isabel | 23/01/2007, 22:32

Pol(No saps com celebro el teu retorn!...)
Em referia al Transnarcís, tal com deia en el tema. El mateix Pau em va dir que no havia arribat a sortir en cd, que potser algun dia...I com que veig que per aquí feu circular arxius perduts.
Esque mantinc que a primers dels vuitanta en Pau es rodeja d'excelents músics, canta amb sentiment, veu madura, matisos, afinació, i els temes tenen "chicha" harmònica, colors, arreglets elegants, marques jazzístiques i el so de gravació és més depurat que abans i més autèntic que el de després...Tot això em fa pensar que ens perdem una joia, cosina-germana de l'Amarga Crisi.

pol riveil

A la Isabel

pol riveil | 23/01/2007, 14:35

A quin disc et refereixes Isabel? a veure si entre tots et podem ajudar.

Isabel

Darrera Transnarcís

Isabel | 22/01/2007, 23:42

Algú sap com aconseguir aquest disc de l'època musicalment -segurament- més equilibrada i rica del nostre Heroi?
O algú sap quins músics hi participen? Veig que hi ha un directe penjat a la secció música, suposo que no deu ser el disc en questió, però també m'interessa saber qui hi toca.
Visca l'AMARGA CRISI! i a la merda el DISC DUR i tota la basura de rock català dels 90'S!.....Petons a tothom!

EnPereGallerí

Albert Batiste

EnPereGallerí | 20/01/2007, 12:09

Hola Paje:
Como hommo-eruditus déjame preguntarte las canciones que habían en la cara opuesta de La Lllarga Professó, porque tengo un poco de lío mental con esas canciones traducidas del flok americano e interpretadas principalmente por Batiste, Ramón Casajuana o Falsterbo3, (con un recuerdo especial al Dr. Eduard Estivill que en sus tiempos mozos acabado de llegar de USA me estuvo iniciando a usar la guitarra para esos meneseres)
Deixa la por, El Nen D'Hiroshima, El Soldat Universal, Tota la Tristor,etc.
La Noia del pais del nord, (que traducción le metió ahí el Pau), por cierto en el CD Els temps encara están canviant la versión es 1000 veces mas buena, hecha por Jordi Batiste.
Bueno Paje, a ver si me sacas de este pequeño conflisto neuronal.

el paje

ALBERT BATISTE

el paje | 18/01/2007, 11:22

Hola, que pasa.
Me preguntaba Alejandro la discografía de A. Batiste. Que yo sepa es esta:

1- Un EP con Els 3 Tambors, que incluye "el noi dels cabells llargs" y el "romançe del fill de vidua". Belter, 1966.

2- 2 versiones de Bob Dylan en el LP "Festival folk". Als 4 vents, 1967.

3- Otro Ep con Els 3 tambors, que incluye "invitació a la sardana". Belter, 1968.

4- Un EP de 3 canciones en solitario para Als 4 Vents en 1968. La canción estrella es "la llarga processo". En la cara b hay versiones de Tom Paxton y Dylan, otra vez.

5- Miniatura. Concentric, 1969. "noia (quedat amb mi)", acompañado de Màquina! al completo.

6- Con Música Dispersa el sg "Hanillo" / "Swani". Ojo, que en la cara a hanillo va sin el fundido final con lo cual no deja de ser una rareza. Diabolo 1970.

7- El Lp de Música Dispersa. Diabolo 1970.

8- En paralelo forma parte de Els Sapastres junto a los hermanos Casajoana, Jaume Arnella, Josep Molí y Angel Ciriza (algo así como el 5º disperso). Sacan el LP "canciones del amor prohibido". Barlovento 1970.
También el EP "Maria del sol" con 2 en la b. Una "que tristes tienes los ojos", tiene música suya. Los textos son adaptaciones de poemas de J. L. Pacheco.

En los 70 forma parte de Slo Blo, junto a Gato Perez, pero no llegan a grabar. Luego sale en "un gran día" de ia i Batiste. Diabolo 1973.
Ya a finales de los 70 está en la Orquesta plateria. Prácticamente coordina su disco de debut en 1978 Edigsa).

En los 60 sale en "Lloem Deu", ep de Jaume Arnella; "Dioptria 2" de Pau Riba; "Orgía" y "el casament" (single) de Sisa, y, bueno, ya no sé más. Seguro que se me pasan cosas.
-----------------------

"Fotofobia" está muy bien, el último de J. batiste no lo he oido.

-------------------------

El primero de Eduardo Bort está muy bien, sobre todo instrumentalmente. Bueno, es que su inglés es un poco peich y es una pena. Lo tenía que haber cantado en valenciano o en castellano. Quería haber grabado un segundo al poco, pero pedía mucha pasta y muchas horas de estudio para sacar un discazo y al final tardó varios años en sacar el segundo.
¿Por qué suena tan puta madre el 1º disco de Ramoncín en 1978?. Porque produce, y toca en alguna canción, Eduardo Bort. Realmente luego pones a Kaka de Luxe y suenan a pedorreta de niños bien.

---------------------

Alguien habló de Remigi Palmero. "Humitat relativa" es una jodida maravilla, el tío tiene un talento que pa qué. Es un disco bastante variado que conecta con Pedro Ruy Blas y Dolores, con el rollo sicodélico, flamenco, mediterráneo. Se trata de un disco super cuidado, quizá incluso mejor que "Cambrers" de Bustamante o "Brossa d´ahir" de Laguarda.

pol riveil

Pau a Vilafranca

pol riveil | 17/01/2007, 22:23

Si a la web d'en Pau no apareix res, dubto que aparegui mai una notícia d'aquesta mena al Cau.
Possiblement aquest bloc no serveixi absolutament per a res, potser valdria més estripar-lo, llençarlo a la primera platge i naufraguar d'una vegada per totes.
A LA MERDA.

L'Estel del Pol

Re: Gener 007

L'Estel del Pol | 17/01/2007, 22:02

A veure si algú pot anar-hi a Vilafranca i ens ho explica. A la web d'en Pau no hi diu res d'aquesta actuació. Llàstima que ens en haguem d'assabentar per On de rocks, ja no vull dir que sería un detall que els que entrem aqui al Cau sabessim amb la major antelació possible els bolos que te pensat fer, per poder-nos organitzar.
Que hi farem

Alejandro

Re: Gener 007

Alejandro | 17/01/2007, 20:44

En resumen, que mañana no os perdais a Pau Riba

Alejandro

Re: Gener 007

Alejandro | 17/01/2007, 20:43

He leído en enderrock:

Música als Bars a les Festes d'Hivern de Vilafranca del Penedès amb més de 20 concerts
Les Festes de Sant Raimon, més conegudes com a Festes d’Hivern, de Vilafranca del Penedès arriben com cada any a mitjans de gener per allargar-se fins a finals de mes. Enguany la comissió organitzadora, La Coordinadora de les Festes de St.Raimon, ha volgut donar importància a la música i sobretot a la música feta als bars, amb un cartell especial: el MAB (Música als Bars). És per aquesta raó que el programa de festes compta amb un total de 20 formacions musicals, sobretot de grups penedesencs, que actuaran als diferents bars i recintes de la ciutat.
El passat 7 de gener es van inaugurar les festes amb el tradicional pregó i correfoc. La primera nit de concert a càrrec dels valencians Verdcel i diversos grups del Penedès com La Verga Records, Fi-Asko o el folk de Jony i Simó van convertir capital en el centre musical de la comarca de l’Alt Penedès. També dins la programació de les festes es pot trobar música afroeuskera com la de Hegokoak o el ritme de plaça major amb La Salseta del Poble Sec. El protagonista del pròxim dijous 18 serà el galàctic per excelència Pau Riba. El divendres 19, Rauxa, Pepet i Marieta i La Torradora acabaran la nit del Sopar de l’Euro (Cal Bolet).

a l'andana

GRANOLLERS

a l'andana | 16/01/2007, 09:15

Una informació titulada "El setenta y cinco por ciento se drogaron con marihuana y el veinticinco por ciento con LSD" s'oferia com a reclam lluminós entre un seguit de parricidis i lladrocinis a les pàgines del setmanari de successos ¿Por Qué Aquella notíca, apareguda com una bomba en plena reserva espiritual d'Occident, feia referència al Festival Internacional de Música Progressiva de Granollers, que tingué lloc pels volts de maig de 1971. El text indicava amb esgarrifança que "cuando se acabó quedaron montañas de preservativos usados", i donava idees per entrar a matar: "Si lo que pretende este pueblo de Granollers es llamar la atención, les sugerimos para el año próximo una suelta de chacales". Com que tot va com va i passa el que passa, gairebé sempre les reaccions solen ser més surrealistes que no els fets mateixos.

Poc després de Wight, Granollers aplega vint hores de música a l'aire lliure, amb un permís governatiu que no arriba fins a darrera hora i la presència d'un grup britànic tan punter com Family. Entre els quatre mil insurrectes que fan cap al festival, alguns escollits ja havien sentit cantar sobre l'experiència lisèrgica gràcies a "Al matí just a trenc d'alba" (1969) de Pau Riba, cançó seminal de la psicodèlia catalana. Però, fet i fotut, el de Granollers és el primer trip col.lectiu, l'autèntic big bang de la psicodèlia a Espanya.

El flamenc-rock de propietats al.lucinògenes formulat pels sevillans Smash, així com les enrotllades àcides de Màquina!, amb el seu disc-croissant Why? encara calentet sota el braç, van fer pujar un bitxo musical que va assolir el paroxisme quan els Family de Roger Chapman sortiren a escena. Amb una actuació absolutament electritzant, els anglesos van deixar clar que hi havia altres mons a banda del curt i estret de la pell de brau, i van alterar la consciència d'aquell públic freak que mai no havia vist ni sentit res de semblant en directe.

La nota surrealista, la va donar Sisa en cantar "Els reis del país deshabitat" i bona part del material d'Orgia, tal vegada el disc més oníric i desconcertant de l'època. Un altre mestre del desconcert, el quixot granollerí Joan Illa Morell, fou el promotor d'aquella vetllada històrica. D'ell en va dir la periodista Carme Casas, l'any 1979, que no el començarien a entendre fins l'any 2000. "Heu de portar els Grateful Dead a Granollers, que són molt amics meus", aconsellava Salvador Dalí a Illa quan es parlava d'organitzar una segona edició del festival. Babaus com sempre, els polítics no estaven disposats a permetre una altra cerimònia psicodèlica a la reserva espiritual d'Occident. Això no obstant, en el debut com a promotor de Gay Mercader, Granollers recupera el seu protagonisme, a finals de 1973, amb un doble concert de King Crimson, que representarà una mena de doctorat per a la primera generació de psiconautes catalans.

Extret d'una web signada per Karles Torra (l'anterior també)sense el permis de l'autor, disculpeu-me.

a l'andana

Bort

a l'andana | 15/01/2007, 21:51

Malgrat que Riba ja havia intentat, amb Electròccid Àccid Alquimístic Xoc (1975) i la fantàstica "Lluna robada" aproximar-se, més enllà dels textos i les pretensions, a una instrumentació clarament psicodèlica, un guitarrista de València anomenat Eduardo Bort convertia, en l'equador dels anys setanta, els seus concerts en rituals sònics d'àcid-rock. A la ciutat de la Piquer va emergir, també amb textos de gran força surrealista, Remigi Palmero. "Angelets", una cançó del seu inseparable company de l'ànima, Bustamante, compresa dins Humitat relativa (1979), resseguia el fil de l'angeologia promoguda pels filòsofs D'Ors i Pujols. Més tard, apareixeria L'habitació desmuntable, tot un viatge de l'ordre al caos, on Palmero afina encara més la seva surreal percepció de les coses.

EnPereGalleri

Re: Gener 007

EnPereGalleri | 15/01/2007, 21:46

Per mi la colaboració dels Mortimers es un estil diferent i com a tal m'agrada l'exercisi que fant enfatisant, subratllant i accentuant determinades parts del text

Alejandro

Eduardo Bort

Alejandro | 15/01/2007, 21:18

Y también quería decir que ayer en el rastro me compré el silvia de eduardo bort por 12 euros, el primero dicen que está reeditado, dicen que es mejor todavía que el segundo.

Salut

Alejandro

Batiste

Alejandro | 15/01/2007, 20:58

Me he enterado de que jordi batiste estuvo también en un grupo llamado ozono, ¿alguien sabe algo acerca de este grupo?.
Y otra cosa, dicen que el fotofobia está muy bien, yo he oído algunas canciones, pero no he visto ninguna crónica de l'arbre blanc, ¿alguien me puede decir qué tal está y cómo es más o menos ese disco?

Ya me llegó el disco ese del grup de folk que compré por 13 euros en el e-bay, el festival folk, lo único malo es que xesco voix canta demasiado, y pienso que debería cantar más albert batiste o jordi batiste, que no canta ninguna.

Oye Paje, te quería preguntar si sabes cuál es la discografía completa de Albert Batiste (canciones en singles, con el grup de folk, con els tres tambors, colaboraciones y todo lo demás...)

ningú

parlar per parlar?

ningú | 15/01/2007, 17:38

De què hem de parlar? del que tots ja sabem d'en Pau? algú en sap alguna cosa de nou? algú te una primicia que sigui una bomba o una bombeta? hi ha algun concert a la vista? Què hi pintem aqui? estem fent el capullu? on anirà a parar tot això? He llegit per algun lloc del bloc.¿On és en Pau?

pol riveil

El Troba d'or

pol riveil | 15/01/2007, 17:06

Escoltant una altre vegada la cançó hom segueix fent l'esforç de intentar entendre el que diuen els coros cridaners dels Mortis i la seva finalitat i per altre banda dona la sensació de com si en Pau es sentis identificat en el personatge del trobador...potser m'equivoqui.

el colom cagat

Re: Gener 007

el colom cagat | 15/01/2007, 16:41

estic d´acord amb vosaltres en que a "balada per un trobador" pot-ser no hi encaixen molt els mortimers,
recordo en canvi que en el tema "el colom de la pau" del disc "no més guerres" hi encaixen a la perfecció
Si més no pel meu gust

Alejandro

Re: Gener 007

Alejandro | 15/01/2007, 13:55

De esta canción creo que la instrumentación de los mortimers está bien, lo único que creo que sobran son los gritos que dan, que creo que no pegan mucho.

Senyor Botiguer

Re: Gener 007

Senyor Botiguer | 15/01/2007, 13:53

Jopé, antes estabais aquí escribiendo todos pero ahora nadie escribe,Se nota que como ya no hay noticias nuevas de Pau Riba nadie escribe, pero, vamos, podemos hablar de cosas que no sean novedades. A ver si volveis a empezar a escribir.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb