Pau Riba Cau de Fans

PUGEU A LA BARCA QUE NAUFRAGAREM...

ESTADÍSTIQUES

pauribacaudfans | 03 Febrer, 2007 18:25

Des del 25 de setembre del 2006 fins el 31 de gener d'enguany portem 5.946 visites amb 19.320 pàgines vistes, segons dades del Google Analytics, i si hagués d'enumerar els llocs des d'on ha entrat la gent, la llista seria massa llarga, i la procedència força variada (Amèrica del Nord i del sud, Europa, Asia, nord d'Àfrica, l'Estat espanyol, Catalunya..).

No està malament, oi?. Ara només falta que creixin els comentaris i les aportacions, puntal i pal de paller d'aquest bloc.  Salut a tothom!!

Pol Riveil

Comentaris

pol riveil

ei

pol riveil | 19/02/2007, 22:35

Salutacions a tothom

Alejandro

Re: ESTADÍSTIQUES

Alejandro | 08/02/2007, 21:35

Oye Pol, por si no lo habías visto tienes un e-mail en el albipiki canllavares con una canción de Pau.
Salut

Brian the clown

Gràcies Pol

Brian the clown | 05/02/2007, 21:38

I tú volies plegar??????
Gràcies pel teu bloc i per totes les aportacions. Per fí penso que no estic sol a l´univers!!! I a tú Pau enrrolat!!!!
Pel que fa a l´HEROI ( en Portet no es fa anomenar ASTRE?)penso com molts de vosaltres, desde el disc dur no treu res de NOU (exclueixo l´invent pastorià i cromossòmic) i això comptant que en aquest disc ja hi havia temes antics. des de llavors, versions i més versions i joguines i mortimers. M´agradaria que s´enmirallès en Sisa que despres del seu retorn (Pau mai va avandonar) ha tret genialitats (Visca la llibertat i el Congrés dels solitaris. No tot deu ser mandra. Pot-ser la inspiració l´ha avandonat? Si l´Oriol Tranvia ha re-emprés la seva carrera, QUE COLLLONS PASSA PAU? Què pot-ser et pessa molt el teu passat?

Per cert crec que un grupet de música electrònica (pot-ser NOVO) ha tret un CD amb versions de la cançó catalana (Sisa, Pau entre altres) algú en sap res?

PAU VII

Una pregunta cabra ... o macabra.

PAU VII | 05/02/2007, 20:29

L'altre día m'estava entretenint llegint l'extensa biografía (més aviat sembla un book o un C.V.)de'n Toti Soler publicada a la seva propia web, i em vaig fer una pregunta que no vaig ser capaç de trobar-li resposta.

Perque enlloc s'esmenta les diverses col·laboracions que ha fet amb en Pau Riba? (Amb l'Ovidi Montllor SI)

Algú podría ajudar-me a contestar-la?

PAU VII

Re: ESTADÍSTIQUES

PAU VII | 05/02/2007, 20:20

Penso que un artista ha de fer alló que li ve de gust en cada moment precís i fugir de l'estereotip.
Per tant, no veig que sigui criticable ni que en Pau l'hi vingués de gust homenatjar al seu avi, ni que en Pep Sala li vingués de gust de col·laborar amb ell, aprofitant per treure'l d'aquella petita travessa pel dessert. Altra cosa es que ens agradin o no els resultats, pero per altra banda i parlo per mi, perque em conèc prou, he de reconeixer que hi ha cops que desqualifiquem qualsevol assumpte ja d'entrada, l'etiquetem i el dessem al calaix, i després ens adonèn, al cap del temps, que potser em comès una injusticia al intentar opinar fora de contexte, sense fer un mínim esforç d'empatía, per saber raons o fets que han fet que un trevall sortis a la llum.
A mi m'ha passat amb De Riba a Riba. Vaig ser injust llavors i ara ho reconeixo, i no se'm cau cap anell. I amb en Pep tampoc es pot ser injust. Es lògic que en el Disc Dur es vegi la seva emprenta, ens agradará més o menys, pero ni en Pep ni en Pau cercàven augmentar la seva popularitat amb aquests trevalls, sino fer simplement el que els venía de gust. Almenys aixó es el que jo crec.
Per altra banda, per mes trevalls nous que es facin, som nosaltres mateixos els que exigim a l'artista que en els concerts interpreti els seus "hits" de sempre.
Ni ha un, que ni El PAje ni la Isabel l'han nombrat, pero que també li pasa el mateix, coma tants d'altres. Es en Mark Knopfler, des que va deixar els Dire Straits, ha tret bastants disc en solitari, per mi tots bons (uns més, d'altres menys), l'ultim fent duets amb l'Emilou Harris (veu deliciosa que no us podeu perdre si es que no la coneixeu)i a cada concert el bombardejen perque toqui alguns dels vells i coneguts temes dels Dire Straits, i hi ha molta gent, moltísima que només el jutja pel que feia llavors i desqualifica el trevall actual, sencillament perque potser no se'n adonen que l'home ja va cap els 60 anys i ara li ve de gust fer un altre tipus de cançons. Deixem a la gent que ejercir la seva preuada llibertat individual, que de vegades ja se'n cuiden les discogràfiques de malmetre moltes idees vers una confusa rentabilitat.

elfill

felicitats!

elfill | 05/02/2007, 17:48

felicitats pol, i auto-felicitats per a tots els que anem seguint aquest bloc :)

Nadie Concreto

De Riba a Riba i tiro porque me toca

Nadie Concreto | 05/02/2007, 14:27

El De Riba a Riba?...Otra mierda!...ya te lo digo yo que no soy nadie...

Alejandro

disc dur

Alejandro | 04/02/2007, 21:48

A mí el disc dur no me parece tan malo, a mí en mi opinión hay ciertas canciones bastante buenas en él,n como el jo penso en tú, la meva pinta, les zanyoretes del kolmado y el meu angel, quizás habría estado mejor con arreglos de Pau que con arreglos de Pep Sala o con un sonido más progresivo tipo electroccid que con el sonido un poco "popi" que tiene, quizás este disco esté en la onda de sopa de cabra y sau. Por lo que sé en el espectáculo ribaibal hay 5 canciones o por ahí de este disco, me encantaría saber cómo las toca él solo con la guitarra.
Me gustaría que alguien comentase por aquí el de riba a riba.

Salut

L'anec Lluc

QUE HAT DE NUEVO VIEJO? (Bugs Bunny S.XX)

L'anec Lluc | 04/02/2007, 19:44

Està molt be que Pau Riba es trobi en plena forma com he sentit dir en algun lloc, i també la diversitat de formacions qu porta, però...farà alguna cosa de nou? o seguira explotant els hits de sempre amb les variacions diverses? potser és que està treballant molt en altres camps o be ens n'està preparant una de bona o la mandra no el deixa i la feina creadora fuig. Per que la darrera cosa que va fer amb els seus fills, de Pau Riba no en té res i del Disc Dur (que ja no recordo quan el va treure)poca cosa es salva (el Pep Sala..una altre amb un morro que sel trapitja).
Espero i desitjo que algun dia,esperem que no sigui massa tard, poguem sentir nous temes del nostre estimat heroi.

pol riveil

GRACIAS PAJE....

pol riveil | 04/02/2007, 15:01

Pues seguimos en la brecha, esperando novedades, nuevos comentarios de "aficionados", y por supuesto, esperando siempre tus entradas en el bloc, siempre enriquecedoras y positivas, y agradecerte que compartas con todos nosotros tus conocimientos y emociones.
Salut y un abrazo.

el paje

POL

el paje | 04/02/2007, 13:56

Enhorabuena, Pol, ya dije que esto que haces está muy bien. Eso al margen de que el homenajeado participe o no (me cuesta creer que no haya dejado caer un mensajito con algún seudónimo, eh?). De todos modos yo pienso que todo esto debe ser mayormente, que palabra tan fea, desinteresado. Quiero decir: nos gusta la música de Pau y eso es así de una forma u otra. Somos aficionats ¿no?. Hubo un tiempo en que yo hacía crítica musical en revistas, webs, etc pero reivindico ante todo la palabra "aficionado" por encima del término "profesional". Cuando escribía me compraba un montón de discos, no esperaba a que me los mandaran todos gratis (oye, que los gratis se agradecen tú). Para mi profesional sin aficionado es una mierda. No hay nada.
Bueno, Pol, que me alegro de tu regreso. Por mucho tiempo (el poster te lo mando esta semana).

pol riveil

A Jo

pol riveil | 04/02/2007, 09:57

Ja l'hi he demanat més d'un cop i no m'ha respòs, però diria que molt de tant en tant hi deu treure el nas, el que si és cert que persones molt properes a ell han col·labotat fent aportacions ben sucoses. No sé si te gaire importància que ell se'l miri o que fins i tot i faci algun comentari, aquest bloc és per la gent que el seguim i ens agrada el què fa, la seva música, les seves cançons, els seue textos; personalment crec que estaria molt bé, i li donaria més interès i "vidilla" al bloc, que en Pau i participes de tant en tant, o fins i tot obrir una secció on la gent li pogués fer preguntes i ell les respongués, si li vingués de gust, i això no sé si arribarà algun dia, a en Pau no se'l pot forçar, ells és com és.

jo

Re: ESTADÍSTIQUES

jo | 04/02/2007, 08:55

Creieu que el Pau se'l mira aquest bloc...?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb