Pau Riba Cau de Fans

PUGEU A LA BARCA QUE NAUFRAGAREM...

EL CONCERT A LA CANONJA

pauribacaudfans | 01 Desembre, 2007 20:48

 Segons la web d’en Pau, el concert començava a les 22.00 hores, el diari del dijous l’anunciava a les 22.30, amb l’actuació prèvia d’un grup local. Vaig arribar a la Canonja a dos quarts de deu, vaig sopar al bar de l’Orfeó Canongí, i pels comentaris que vaig sentir després de prendrem tres cerveses i un carajillo de conyac, el concert patia un retard; més tard vaig saber que el bateria del grup taloner havia patit un embús a Torredembarra, be, potser era a un altre lloc, però tant fa. Mentre prenia la fresca va arribar en Pau i al darrere els 1000 Simonis, que per sort no son mil, si no l’escenari els hi hauria quedat petit. Cap a la 1 de la matinada va acabar... ¡ara me’n recordo, el taloner era un tal Roger Benet i els Oxinosequè, totalment prescindibles!, doncs això, el Benet i els Oxinosequè per a fi van acabar, recolliren trastos i instruments, tot seguit van pujar en Pau i els Simonis, prèvia passejada entre el públic cantant la 7ª en colors i acabant amb lo de la poma, que és un poema sense E, es menja la M, la A i es queda en PO i segueix la cançó amb l’estrofa “...pro quina poooor, si vingués algúuu, i em trobeees...” mentre van pujant a l’escenari. Una hora de concert i el Licors de bis final, La Besavia, Orenella i Gladiol, un parell de poemes, Lluna robada, Jo soc el cel i la donya és la terra, Braian the Clown, i no sé si me’n deixo alguna; diria que un centenar de persones de públic, potser fins i tot menys, moltes d’elles parlant mentre en Pau cantava.Un concert que em podia haver estalviat, després de 3 hores de retard, quedant-me ben a gust a casa escoltant el Dioptria, o Jo, la Donya... i para de comptar, porto un munt d’anys esperant que en Pau ens aporti alguna cosa nova que valgui la pena, i l’espera ja es fa llarga...sembla ser que aviat tindrem disc nou d’en Pau, a veure si és veritat i que ens aporta. Decepció.

 

Pol Riveil

Comentaris

L'hàpute Delbarry

Re: EL CONCERT A LA CANONJA

L'hàpute Delbarry | 17/12/2007, 14:18

No ho sé, però jo mateixa hi vaig assistir. I puc dir que no està mal. El Pavo amb els Mortimers es complementa molt i molt bé, formen un equip sòlid, actual i orgànic com en el seu temps ho feu amb Om. El fet que no toqués cap hit del passat diu molt de la seva actitud i aptituds vigents.
Amb re-actualitzats textos i acords sobre el cançoner popular de nadal Riba ofereix un espectacle
simpàtic i destartal.lat (sense arribar a aquell toc ressacós) on el podem sentir tocar la guitarra inclús més enllà del do-fa-do-sol. L'entrenyable fraseig i brams de sempre encara que amb menys espai per la bellesa i més per a l'humor. Madur, vigent, mes sobri, prou digne.

tiuric

Jisàs

tiuric | 15/12/2007, 18:50

Ha sortit algun article a la premsa d'aquest nova edició de Jisàs ?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb