Pau Riba Cau de Fans

PUGEU A LA BARCA QUE NAUFRAGAREM...

PAU RIBA I ELS SEUS VIRUS LAICS

pauribacaudfans | 05 Juliol, 2008 14:52

 Imagino que a hores d'ara, els que entreu en aquest Cau, ja us heu passat pel Myspace d'en Pau Riba, on presenta el seu nou disc”VirusLaics”, i on també ens ofereix un tast d'algunes de les cançons que formen part d'aquest treball. Els comentaris que apareixen en aquest “MeuEspai” d'en Pau son d'allò més engrescadors, els fragments de cançonetes a tothom l'hi semblen de “puta mare”, i pel què sembla el disc promet una cosa barbara. Evidentment caldrà esperar l'aparició del disc ( que es fa esperar..!) per a ser més objectius, ja que els tastets no m'acaben de fer el pes, dec ser un tipus extrany i rar, ja que a tothom que els ha sentit n'està encantat. ¿Que en penseu vosaltres?

 

Salut a tothom.

Comentaris

tiuric

Pau Riba

tiuric | 13/11/2008, 17:48

Què passa amb el web del Pau ?

Algú ho sap ? No està actualitzada des de l'estiu

el paje

VIRULAIS

el paje | 23/10/2008, 16:08

Bueno, tan solo lo he escuchado una vez. Una única escucha sirve para comprobar que se trata de su mejor disco desde AMARGA CRISI (1981), casi ná.
En general está muy bien (Daliniana flor, viulai, ppsoe, yo meo, atlantis...), pienso que es arrauxadísimo y recupera al Pau más vital, gamberro y juvenil.
Logicamén tiene momentos más íntimos y recogidos: Quadreny, pero el disco es muy cachondón e irreverente (ese trovador del Serrat...). Un inteligente disparate. Enhorabuena Pau, eres bueno de cojones (fresquitos en la loseta). ¡¡No tardes 7 años en sacar otro!! ¿Que passa con roc impúber, tronco? ¡Publícalo!

Ciceró

Virus laics

Ciceró | 27/09/2008, 10:57

Les cançons són molt bones de manera independent, posats a criticar, però, en conjunt no quadra tant. Si fins ara havíem vist un Pau que no fa dos CDs iguals, ara no fa dues cançons iguals.

Per aquí s'han criticat els De Mortimers, però a mi són els que més m'han agradat, sense desmerèixer els altres. Aporten un estil fresc i clar. Havent-hi els Mu, m'ha estranyat que no hi ha cap cançó purament rockera.

Amb tot, però, el disc és espectacular i no sabria quedar-me amb una sola cançó.

Alejandro

Para Pol

Alejandro | 25/09/2008, 14:18

Tienes un e-mail mío en tu correo de gmail...

Alejandro

Virus laics

Alejandro | 23/09/2008, 21:03

Ja he comprat el disc... i la veritat és qu'estic d'acord en aixó que vaig llegir per algú lloc de l'internet de que no hi ha prou amb escoltar només una vegada el disc, qu'has d'introduïrte unes quantes dosis d'aquests virus... El disc comença amb histories d'atlantis, una gran atracció poétic-musical amb cors fent el ritme i dient: Dos, tres, qua, traun (unió de quatre amb un)i una mandolina que quedi molt bé... després vene la daliniana flor... una "Dalícia", un tema sencill dedicat al delicat i dali-néant salvador de l'irreal... madrí, la cançó comença només amb una percusió débil, la guitarra i la veu, cap al fi entra la guitarra elèctrica de caïm riba... Després podem sentir un tema recitat en castellà amb cors molt divertit qu'es diu "que yo meo" i amb un bon acompanyament dels muuu... L'arengada, poema de charles cross musicat pels mil simonis és un tema cuasi-recitat plé de ritme i també molt divertit, i menció especial pel nou final que li ha posat en Pau (els nens petits patits, petits... pels seus pares, clar). Després una cançó dedicada al nostre astre de la nit, dansardana comença amb guitarra i veu i ritme de sardana, després entren els vents i la sardana comença a esdevingar una rumba, gairebé a la fi, hi ha una part rapetjada, l'hostia també, sense paraules... Després el virolai disparatat amb els mortimers també m'agrada molt... Si continuem escoltant sentirem un parell de recitats molt bonics i molt corrects amb música tranquila (quadreny i cant egregorià), feu atenció amb la fi del cant egregorià... Després més marxa, comença el rap hiparxiologic amb frases de francesc pujols, molt bones les trompetes i el baix... La versió de Serrat, balada per un trovador molt millor que la versió del "per al meu amic"... Després (ja sé que soc repetitiu péro no parlo molt català...) un divertiment en castellà qu'es diu PP...SOE, jo estic totalment d'acord amb pau en el que diu en aquesta cançó (el PP con su coPEPÉ tiene la esPEPEranza de recuPEPErar el poder...)... ja gairebé a la fi tenim el colom de la pau, molt remarcable la nova guitarra elèctrica que no hi era a la toma del no més guerres..., i el tema final, digerir dur és només un petit divertiment fet durant les mescles, péro no quedi mal a la fi del disc...
Un avís per la gent qu'em vagi a dir que no escric bé el català: sóc madrileny i parlant català només porto 2 ans i pico...

No us talleu i poseu vosaltres també la vostra opinió...

tiuric

Virus Laics

tiuric | 20/09/2008, 12:01

No vull ser el "nanete" del blog però a Girona encara no ha arribat el Virus Laics...

Carles

En defensa dels Mortimers

Carles | 19/09/2008, 16:08

I què me'n dieu del Jisàs de Netzerit que porta 7 Nadals als escenaris? És un espectacle brutal i aquí els Mortimers són imprescindibles i una part fonamental i magnífica del 'espectacle. No sé si el deveu haver vist... Per altra banda, crec que les aportacions dels Mortimers en aquest disc són magnífiques, tan les instrumentals com les vocals. A part de l'aportació que suposo que aporten a la cançó en si, és a dir no en la interpretació i enregistrament sinó amb la creació del tema. I que consti que no tinc res a veure amb ells!!! jajajaja
Dalininana flor una perla, i el rap hipexiològic, també.

Paper de vidre

Virus Laics

Paper de vidre | 16/09/2008, 09:48

-«Tornem a la realitat, que és molt més arrauxada!». Extensa entrevista al músic i poeta Pau Riba que, segons diu, enceta una nova etapa artística amb la recentíssima edició del seu nou disc Virus Laics, amb les opinions de Memi March (una de les ànimes del projecte), Antonio Puertas (coproductor) i Adela de Bara (responsable de la part gràfica). Riba parla de tots els detalls d'aquest nou disc i aborda sense embuts d'altres temes que sempre l'han ocupat: l'obsessió de la Catalunya assenyada per amagar l'arrauxada, les seves relacions amb la indústria discogràfica i el nou procés que s'obre amb la possibilitat d'accedir a les noves tecnologies i autoeditar-se els treballs, la seva posició respecte a l'homenatge al Dioptria, el procés de creació de cançons d'aquest disc sobre patums arrauxades del país: Francesc Pujols, Salvador Dalí, Jaume Quadreny, Jacint Verdaguer..., i reflexiona sobre l'evolució dels camps de la ciència i del pensament.

http://www.paperdevidre.net/index.php/inici/entrevista

tiuric

CD col.lectiu

tiuric | 13/09/2008, 11:20

Algú té el CD col.lectiu Músiques X coreografies ? El Pau canta dues cançons.

tiuric

Virus Laics

tiuric | 12/09/2008, 20:02

Sabeu si al "virus laics" hi ha la cançó "la princesa del bosc" ?

Pol

ei, braiandeclown!!!

Pol | 22/08/2008, 15:20

¿Que hi ha de la sorpresa que promet en Pau si comprem el disc?

briantheclown

virus laics a 4 bandes

briantheclown | 22/08/2008, 14:58

He estat a la plaça Rovira de Gràcia i a més d´escoltar el pau a 4bandes vaig poder adquirir el virus laics.
El concert: mal sonoritzat i en Pau afònic. El pau va interpretar tots els temes dels seus virus i només un bis (turronet). Vaig trobar a faltar una segona part de "grans èxits" A l´espectacle li manca molt de rodatge amb tota aquella gent a l´escenari. Es molt visceral, com li agraden les coses al pau. Pot-ser hauria de ser molt més racional, sinó que li ho pregunti al Sisa.
Es pot-ser una de les vagades que he vist un pau tan poc generós, només un bis. La veritat es que la gent (bollicaos i tigretons la majoria (segons en Pau)) tampoc va insistir molt.
Espero que la estrena de debo sigui al mmvv i que tot rodi.
El CD, sensacional. 13 temes. Dels quals els sis cantats són tots molt bons i millorats respcte els seus originals. Jo em quedo amb històres d´atlàntis, daliniana flor i sobretot la dansardana. Els tres recitats molt correctes. Perfecte l´homenatge al jaume Quadreny. Queden 4 temes, els incloc en la categoria de RAPS.Tots prescindibles el millor PP. L´homenatge a Pujols cansa com a tema i també per la insistència que tenen els galàctics en aquest personatge.

Alejandro

Nou disc

Alejandro | 16/08/2008, 09:36

Jo és una llàstima péro aquest any no puc anar a catalunya a veure al pau riba. I hauré d'esperar fins a septembre per tenir el nou disc... A mí el que més m'ha agradat ha sigut histories d'atlantis, el colom de la pau, el rap hiparxiologic, la daliniana flor, el virolai... Segur que quan pugui sentir el disc sencer m'agrada molt... té molt bona pinta...

Salut

Pol

La Figa Rossa

Pol | 11/08/2008, 18:23

Dissortadament em va ser impossible anar al Figaroc, però des de que al Myspace d'en Pau hi ha uns quants temes sencers, la cosa pinta força be, Histories d'
Atlantis per a mi la millor, Daliniana flor una delicia, però pel que he escoltat particularment em sobren algunes veus en segon pla, però de totes maneres el nou disc pinta força interessant.
Ara ens cal esperar.

marcel

la figuerosa

marcel | 11/08/2008, 16:32

Ei, per opinar haurieu d'haver vist el concert de La Figuerosa, simplement brutal. Aquest Pau es l'ostia! un concert molt guapo, però es v afer curt. Tinc moltes ganes d' anar a la Plça Roviar aper veure qu tal, a m iels que em vam molar van ser els Mil Simonis, els Mrtimers massa pallassetes, però esperarem a les de Gràcia!!!!

Pol

virus

Pol | 14/07/2008, 10:39

Ja vaig dir una vegada que quan el Pau es mou aquest Cau també belluga, modestament, però belluga. Els tasts que ens ofereix en Pau son tan sols una petita escletxa per a entreveure el que serà el nou disc, però reconec que no en puc opinar amb certa amplitud. Per a mi els Mortimers funcionen amb el Jisàs, i personalment m'hagués agradat més un Pau acustic, i un nou disc amb el Toti de ben segur que es produiria un orgasme col·lectiu!!!

seipiter

Re: PAU RIBA I ELS SEUS VIRUS LAICS

seipiter | 14/07/2008, 08:41

ei!
molt bones opinions, mola...
només concretar alguna coseta, que veig en briantheclown una mica despistat: el tema del PP no és amb els mortimers, i dels sis fragments que hi ha al my space n'hi ha tres amb aquests sonats, un dels quals és el virolai, però vaja, en fi...
visca els muu i els mil simonis, i visca el pau i tots vosaltres, fans!
que séis unos fans!!

briantheclown

virus laics

briantheclown | 11/07/2008, 20:38

Pues a mí em sembla el mateix que tú. D e totes les propostes que d´en Pau durant aquests anys de "travessa del dessert" em sembla que amb els mortimers és el més fluix. Al my espace, gairebé tots els temes són amb mortimers i a més el tema ques ens va "regalar" PP també és amb ells. De tots em quedo amb el virolai. Trobo molt més interessants les seves propostes amb Muu, amb Mil Simonis o amb la Banda dels lladres. Espero que en el seu proper treball, que segons he llegit es un "matxambrat" d´aquests grups el pes dels mortimers sigui Petit, petit, petit.

Es fa llarg esperar

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb